Open your mind…

stadion persib baru

Posted on: 24 Februari 2009

Stadion persib baru rencananya di daerah Gedebage Kota Bandung.
sor

About these ads

89 Tanggapan to "stadion persib baru"

di palih mnana tah???
pmbangunan awal thn sbrh?
nuhun…

di palih gede bage ujung berung

buset gede baget

iraha janten na lapanganna urang hoyong ningali

palih mana stadion gedebage teh hoyong ninggal

adukhh.. jadi jauh nongton th

duuuh enggaLan geUra jadi atuh…..

semoga cepat2 stadion beres…..
byar bobotoh nonton teu jauh

stadion ini menjadi kebanggaan brudak bandung

huuh abdi nu jauh lurr
tapi demi persib mah ku abdi di jugjug ka gede bage ge lah
demi persib apah sih yg engga

hebat euy … buruan gera dibangun….jaya terus persib !!!!

anggaran aja blum tntu ada….jngn trlalu optimis……pertahanin dlu aja pemain2 inti………bravo persib

leres sae pisan,, tapi tong tebih teung,

burukeun di bangun ath meh semangat nontonna . . .

ulah hilap kasadayana, ke enjing tonton PERSIB vs PERSIJAP di Jepara, diantos kadongkapanna, hidup PERSIB .. . . . . .

lamun gaduh KAPAL mah abdi oge bade nonton ka ditu…………………………………….

Kumaha atuh persib teh bet teu kawas baheula deui

biar kaya di eropa stiap club pnya stadion sndri…kl dah jd brarti persib dah jadi club international pertama indonesia… saya tambh bngga jd orang JABAR

ya mntap kan bisa lbh smgt tu main nya

Cape deh..!
mimpiiiii………….

sarua ey……………………..!! masih jauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh lah

geus gera ngarah bobotoh setia ngadukung persib ka banggaan orang bandunk

sae-sae

stadion tos sae,tinggal ronaldo ke nyusul.

sing gde lapanganna ngarah nu nonton loba….jayalah maung biru…

sok lah sing geura angges stadion persib ambeh nontona ge lebih mantap…. lebih cepat lebih baik… lanjutkan

ayo bobotoh sa alam dunia……dukung persib…gotong royong ..pemkot jabar …kelarkeun stadion k banggaan urang…….

Edun lha PERSIB, alus euy stadion_na, tapi kvn mw di pake_na.
pokok_na mugh rek alus atw butut stadion_na nu pentingna pemain persibna aralus jeung slalu jadi kebanggan di hati bobotoh VIKING.
JADIKANLAH PERSIB JUARA ISL DAN BAWALAH NAMA PERSIB MENJADI YANG TERBAIK DI INDONESIA (kLo bisa seDUNIA).

waw… stadionnya megah banget..
bangga jadi warga jawa barat ey…
semoga pembangunanya cepat selesa…
tapi harus di ikuti prestasi PERSIB lho…

NU PENTING MAH BOBOTOHNA TONG ANARKIS NYA….

mun benar mah SAE…!!!!!!, ngan urang teh masih keneh hawatos. da eta moal benar lamun masih keneh jadi salah satu senjata penguasa. SOK tingali ka tukang, koar2 lamun arek Pilkada atau sejenisnya

maung aink maung bandung, meunang tandink teu adigung, maju maung bandung maju trus nepi tungtung…………
100% anty t.jak keparat!!!!!!!!!!!!!!!!

betul,, pasti bangga lah, komo deui persib juara LIGA jeung PIALA indonesia mah………………

iraha jadina ? meni lila , omat jalan na kudu alus ameh lancar, nuhun

saya berharap pembangunan stadion persib yang baru ini akan berjalan dengan lancar,tidak ada halangan suatu apapun…dan saya berharap juga dengan suporter-suporternya,jangan ada lagi keributan di antara supurter yang lain….ok….!!!!@

aduh gusti megah pisan stdiona….
hebat pisan ey,, buruan angges atuh nya!!!!
persib jadi gagah iyemah.,, nu lain jadi kasirihan…

hari berganti hari
tahun berganti tahun
musim bergati musim
Biru tetap dihati
jayalah PERSIBKU

sampai kapan nih nunggu stadion gedebage beres…….

dukung pisanlahh .. hidup

geuning gambarna butut,alus keneh di inggris…
stadion we alus,ai maen alabrag kawas preman termnal,

sok mangga engal-engal gaduh stadion nugede ciri khas persib boga nama besar…bravo persib euy.

stadion lega euyyy

kapan jadinya stadion persib yang baru. tolong sama manajemen persib’ cari pemain luarna nu alus. ulah ngerakeun urang tasik.

Mantaf eui……..!!!!!,
geuraan ah di bangun, geus teu sabar yeuh……..
Hidup PERSIB, (persib nu aink)

ngan tong hilp,pasilitas nu no hiji,ameh bobotoh lebar ngaruksak pasilitas nu alus mah,kde oge bisi loba nu korup dina pembangunan na,hatur nuhun,,,,

klo bisa segera cepat di rampungkan.cayo persib

sib… maju terus pantang mundur..aku doakan persib jaya selalu seperti pelatihny jaya hartono…hidup jaya…

Ko design Stadion Gede Bage ini sangat beda sekali dgn website lain???
Ini design yg akan di buat / design bikinan sendiri yg punya web??? hehe..
tolong mas/mba jgn bohongin publik.

EdAn EuY…………sTaDiOnNa………CiNg EnGgAl JdNa…………..

dengan d’bnguna stadion anyar….jngan prah menyerah keyY..JDILAH JUARA ISL TAHUN NICH….bravo persib…

…… VIKING URANG BOGOR……..
……KABOMANIA…………..

Sip Lah!!
Jaya Terus PersiBBBB

mudah2an cing enggal dibagun…jadikeun stadion nu ngabanggakeun JABAR.
By;MAFIA fans PERSIB Club

wah mudah’an adja stadionnya cepet jadi supaya tidak main di jalak lagi

soklah persib aku dukung kamu

v cpet ya pembangunan nya biar bobotoh gax berdesak desakan lagi.ok

kapan salsena pembangunan teh?

duka tah stadion teh iraha jantena.!!

jigana mah ngan PELETAKAN BATU PERTAMA DAN UNTUK TERAKHIR KALINA jadi moal jadi jadi ..

hehe*

kedah enggal dibangun kan kangge piala dunia taun 2022 cenah.

sok lah cing enggal2 janten……
sugan urang Lembang tamplok tah ka stadion teh.,.,.,.,.

mga cpt jadi nEe
mju terus waT persib

iraha pembangunan nana teh di mulai na????????????

diduakeun sing cepet jadi

wuih..persib aing… keren pisan euy..

yeuh…urang(fakhrur) jeung syamsul dari cikulak teh persib sejati… Hirup persib pkoknamah…. MTsN BABAKAN jeung MTsN CILEDUG BERSAUDARA……

iraha janten stadion teh,,

palih mana tempatna

tolong stadion dibuatkan WC biar tidak tdk pake botol aqua

gancang jadi ahh ..

eta stadion teh nu di gedebage saness !!!

nah kitu atuh bikin setadion bru,.
kapasitas na nu loba nya, abeh bobotohna ketampung kwebeh,.

iraha ath jantenna stadion teh ?
cnah atos peletakan batu pertama ,

wahh persib memang mantep dehhh menang terus hhhaaaa

di sbelah mna sieh pnasarand ???

mudah2an stadion gedebage sing geus jadi…aaammmiinnn…………..

aduh asa laljo di kandang arsenal uy..padahal cn prnah k emyrate stadium hehehe

sok sing enggal janten.. aminn

kapan stadion persib yang baru akan di pake seharusnya putaran 2 donk

iraha jadina lembur baturmah geus jaradi tuh surabaya OK stadionna teu gagal ka pak dada enggal jantenkeun bobotoh numpuk wae di siliwangimah..

Tah eta stadion,tapi ulah ngan janji ungkul buktikeun ku pamarentah ………..,

Teu aya kbar dai gedebage th….

cing enggal rengse eta stadion teh, tos teu sabar persib gaduh lapang sekelas International…

lilaaaaaa…. kaburu kiamat

wah bagja pisan kota bandung mun dugi ka beres teh eta stadion

sae lapang persib

aku mendukungmu,biar persepakbolaan khususnya jawa barat,umumnya indonesia lebih maju dan berkembang,biar GO internasional;OK?

i like it

tanda2 Persib menjadi salah satu klub besar di dunia adalah dengan dibangunya stadion bertaraf internasional di Gede Bage, Bandung……
go persib go persib

eta luas stadion berapa ribu m ?

bagus pisan euy ..
sadaplah 8|

Dulur saindonesia pecinta viking ngalebur..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Arsip

Pananggalan

Februari 2009
S S R K J S M
« Jan   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Milarian

Jumlah Tamu nu dongkap

  • 57,359 klik

Klik tertinggi

  • Tidak ada

Album Photos

Sampookong #semarang #indonesia #instanusantara #heritage #building #lensanusantara #arsitektur #architecture #worldphoto #travelling #photoonline #phototerminal #photography

@rplsmkn1cimahi  photoboots

Rafting at Sungai Amprong sekitar kawasan Taman Nasional Bromo Tengger Semeru @selviamriani

#SelamatPagi Indonesia Bangga menjadi orang #indonesia yang mempunyai #alam yang Indah. Bromo 18-20 April 2014

Balik lagi  Malang - Jakarta - Bandung

Baru nglewat Tegal....

More Photos
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: